Gemeente Drimmelen

Met ingang van februari 2014 werkt Patrick bij en voor de gemeente Drimmelen als Adviseur P&O.
De baan: De P&O adviseur is vanuit de basisdienstverlening van P&O het aanspreekpunt en de eerstelijns adviseur voor de managers van de afdelingen. De adviseur neemt vragen vanuit de afdelingen in behandeling over uiteenlopende aangelegenheden en de toepassing van rechtspositionele regelingen en stemt indien nodig af met de collega's binnen het cluster P&O. Hij levert een bijdrage aan het te voeren personeels- en organisatiebeleid en aan de ontwikkeling en implementatie van HRM instrumenten en anticipeert op ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie.

De blauwgroene gemeente Drimmelen bestaat uit een zestal dorpen (Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Terheijden en Wagenberg) met daarnaast nog enkele buurtschappen (Helkant en Blauwe Sluis) die allemaal een eigen bijzondere karakteristieke uitstraling hebben. Het is een mooie plattelandsgemeente waarin het toerisme/recreatie en de agrarische sector belangrijke peilers zijn.


Gemeente Neder-Betuwe

Medio maart 2014 gaat Patrick bij de gemeente Neder-Betuwe aan de slag als beleidsmedewerker P&O.
lees meer >>

Gemeente Drimmelen

Met ingang van februari 2014 werkt Patrick bij en voor de gemeente Drimmelen als Adviseur P&O.
lees meer >>

Gemeente Westland

Sinds medio september 2013 heeft Patrick een opdracht aanvaard bij de gemeente Westland (Naaldwijk) als senior HRM-adviseur.
lees meer >>

Vivaan, Centrum voor Participatie te Oss

Per 1 oktober 2011 is ProCoach© Personeelsdiensten werkzaam als P&O (beleids)adviseur bij Vivaan, Centrum voor Participatie te Oss.
lees meer >>

gemeente Hardinxveld-Giessendam

Medio november 2010 is Patrick bij de gemeente Hardinxveld-Giessendam begonnen ter ondersteuning van het cluster P&O.
lees meer >>

Gemeente Rijnwaarden

In september 2010 is Patrick Cornelius begonnen als interim all-round adviseur P&O bij de gemeente Rijnwaarden.
lees meer >>

Golfpark Almkreek

ProCoach© Personeelsdiensten is gevraagd om voor het Golfpark het personeelsbeleid te (be)schrijven, van werving en selectie tot beoordelingssystematiek.
lees meer >>

Gemeente Roerdalen

Van juni 2009 tot augustus 2010 heeft Patrick Cornelius gewerkt bij de gemeente Roerdalen (L) als interim coördinator voor het cluster P&O.
lees meer >>

Gemeente Sliedrecht

Voor de gemeente Sliedrecht heeft ProCoach© Personeelsdiensten een aantal exit-trajecten begeleid.
lees meer >>